Website-ul CAFR – într-o nouă arhitectură
Începând cu data de 4 aprilie a.c., publicul vizitator al website-ului Camerei Auditorilor Financiari din România, http://www.cafr.ro/ îl regăseşte într-o nouă arhitectură. Cu un design modern, site-ul este judicios structurat spre a oferi un volum mai bogat de informaţii cu privire la activitatea Camerei şi a membrilor săi, postate în timp real şi care pot fi accesate facil şi rapid.

Astfel, sunt disponibile pe site: Registrul public electronic al auditorilor financiari, legislaţia şi normele de lucru ale Camerei, date despre programele de pregătire profesională, accesul la profesie, controlul de calitate, publicaţiile editate, acţiunile pe plan naţional organizate de Cameră, precum şi activităţile internaţionale la care CAFR participă în calitate de membru cu drepturi depline al IFAC, FEE şi FIDEF sau în cadrul programelor de cooperare cu organizaţii profesionale din alte ţări, adresele de contact ale Departamentelor Camerei.

Site-ul este realizat în două versiuni: româna şi engleză.
Toate informaţiile de pe site sunt actualizate permanent de către departamentele C.A.F.R., asigurându-se astfel o comunicare transparentă şi utilă cu principalii beneficiari, auditorii financiari şi profesioniştii contabili.