Seminar de instruire profesională cu tema Combaterea spălării banilor – BRAȘOV- 10 septembrie 2015

Seminar de instruire profesională cu  tema   Combaterea  spălării banilor – BRAȘOV- 10 septembrie 2015 


     Camera Auditorilor Financiari din România organizează împreună cu Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor seminarul de instruire, din seria celor dedicate tuturor categoriilor de entităţi raportoare privind pregătirea profesională continuă a specialiştilor implicaţi în combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului dedicat auditorilor financiari, membri ai Camerei.
     Seminarul de instruire Combaterea Spălării Banilor/Combaterea Finanţării Terorismului va avea loc la Brașov în data de 10 septembrie 2015, în intervalul orar 16:00 -19:00,  în cadrul Centrului de Conferinţe ARO PALACE, Sala Europa III, în incinta hotelului ARO PALACE, Bd. Eroilor, Nr. 27-29.
     
     Lectori ai Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor vor susţine prelegeri pe următoarele teme:
  1. Viorica SIMTINICĂ, Şef Serviciu, Direcţia Analiză şi Prelucrare a Informaţiilor – Prezentare privind tipologii/scheme de spălare a banilor
     2. Cristina ISPAS, Analist financiar, Direcţia Supraveghere şi Control – Cunoaşterea clientelei şi monitorizarea relaţiei de afaceri: conformitate, supraveghere şi control  

1. Locaţie: Braşov, 10 septembrie 2015 în intervalul orar 16:00-19:00, în cadrul Centrului de Conferinţe ARO PALACE, Sala Europa III, în incinta hotelului ARO PALACE, Bd. Eroilor, Nr. 27-29.   

2.  Participanţi: 
  - Auditori financiari, membri ai Camerei care au toate obligaţiile faţă de CAFR îndeplinite la zi. 
  - Stagiari în activitatea de auditori financiari, care au toate obligaţiile faţă de CAFR îndeplinite la zi.

3. Număr locuri disponibile: 100
Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile în sală, în ordinea datei și orei înregistrarii Formularului de participare, completat.

     Formularele de participare (click aici) completate se transmit la Reprezentanţa Braşov, pe e-mail: centru.brasov@cafr.ro sau fax: 0368/452.205 și înregistrate în ordinea sosirii lor, în limita a 100 locuri. 
Lista participanţilor (auditori financiari si stagiari) la seminar va fi publicată pe site-ul Camerei în data de 8 septembrie 2015, ora 14:00.

4. Taxa de participare: Nu se percep taxe de participare la cursuri. CAFR va suporta toate costurile aferente organizării acestui seminar, mai puțin cheltuielile de transport și cazare ale participanților la acest seminar.

5. Alte informații: Se eliberează ʺCertificate de participare pentru pregătirea profesională nestructuratăʺ aferentă anului 2015/3 ore.ʺ