Mesajul Consiliului CAFR cu prilejul anului nou
Stimați colegi auditori financiari și stagiari, 

În preajma sărbătorilor Crăciunului şi a noului an 2016 Consiliul Camerei Auditorilor Financiari din România vă adresează calde felicitări pentru conştiinciozitatea şi responsabilitatea de care ați dat dovadă în îndeplinirea misiunilor de audit asumate, atribute care reprezintă un reper pentru tot ce înseamnă profesionalismul şi, mai ales, independenţa şi calitatea serviciilor pe care le-aţi prestat.
De asemenea, vă mulţumim pentru sprijinul şi încrederea pe care ni le acordaţi pentru demersurile pe care le întreprindem în cadrul organizaţiei noastre profesionale spre a asigura condiţii cât mai bune pentru desfăşurarea activităţii profesiei de audit în România.

Avem convingerea că şi în anul care vine vom lucra împreună pentru a răspunde în cele mai bune condiţii provocărilor generate de reforma auditului, în interesul ridicării calităţii şi credibilităţii activităţii noastre în servirea interesului public.
Vă asigurăm că, în continuare, vă vom fi alături, şi vom manifesta aceeaşi deschidere spre comunicare, vizibilitate şi transparenţă în tot ceea ce vom întreprinde pentru binele profesiei noastre.

Vă dorim ca în noul an să vă bucuraţi de sănătate, de multe împliniri în plan profesional şi personal alături de cei dragi. 

La mulţi ani!


Conferenţiar univ. dr. Gabriel Radu
Preşedintele Camerei Auditorilor Financiari din România