În atenția tuturor practicienilor mici și mijlocii! Vă rugăm completați Chestionarul Global IFAC privind Practicienii Mici și Mijlocii 2016
12 septembrie 2016


În calitatea lor de furnizori pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM), care sunt cunoscute drept „camera motoarelor” economiei globale, practicienii mici și mijlocii sunt esențiali. Pentru a fi siguri că vocea națiunii noastre se face auzită în discuția la nivel global privind practicienii mici și mijlocii, încurajăm practicienii mici și mijlocii să completeze, preț de 10 minute, acest chestionar elaborat de Federația Internațională a Contabililor (IFAC). CAFR este membră IFAC, care reprezintă la nivel global profesia contabilă.

Accesibil în perioada 1 octombrie - 30 noiembrie 2016, la adresa
www.ifac.org/SMP, chestionarul anual își propune să radiografieze problemele cheie și să depisteze tendințele și evoluțiile importate din sectorul practicienilor și întreprinderilor mici și mijlocii. În 2015, răspunsul Dvs. a fost unul dintre mai bine de 6.700, recordul de răspuns la chestionar încă nedepășit (puteți vedea rezumatul și raportul din 2015).
Răspunsurile vor contribui la înțelegerea globală a profesiei,care ne va ajuta pe noi și IFAC să susținem practicienii mici și mijlocii și clienții acestora printr-o mai bună coordonare a resurselor. Pentru a vizualiza rezultatele, înscrieți-vă aici:
SMP news. Puteți vizualiza rezultatele chestionarului anterior pe site-ul IFAC la adresa www.ifac.org/SMP.