Dezbatere publica proiect lege de transpunere a prevederilor Directivei 2014/56/UE privind auditul statutar
Dragi colegi,

Asa cum am discutat in mai multe randuri, un proiect important, de interes public, cu impact pentru profesia de audit din Romania, il reprezinta noua reforma in audit care are la baza  Directiva  2014/56/UE  din  data  de  16 aprilie  care modifica Directiva  2006/43/CE  privind  auditul  legal  al  situatilor financiare  anuale si  al  situațiilor  financiare  anuale  consolidate.

Transpunerea in legislatia romaneasca a prevederilor Directivei 2014/56/UE are o importanta deosebita pentru consolidarea stabilitatii financiare la Entitatilor de Interes Public (PIE) din  Romania si intarirea increderii publicului in profesia de auditor financiar precum si dezvoltarea acestei profesii in urmatoarea perioada.

In calitatea dvs. de membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania va invitam sa consultati proiectul de lege accesand urmatorul link :
http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/transparenta/proiectlegeauditulstatutar27oct2016.pdf si sa ne transmiteti observatiile si propunerile dvs. pana la data de Luni 07 Noiembrie 2016, pe adresa : consultare.directiva56@cafr.ro

Pentru mai multe informatii si detalii puteti contacta Camera Auditorilor Financiari din Romania, la numerele de telefon afisate pe site, (http://www.cafr.ro/sectiune.php?id=129 ) persoanele desemnate pentru a furniza informatii fiind :
Cristina Cerbu / Alice Petcu /Flavia Cioriceanu.

Multumim pentru implicarea dvs. si ne bazam pe punctele pe care o sa le primim de la dvs.

Cu stima,

Conferențiar univ. dr. Gabriel RADU

Presedinte CAFR