CAFR se dezice de instrumentul de pregatire « Examen auditor financiar 2018. Teste de verificare » emis de Rentrop & Straton

08.02.2018
 
CAFR a luat la cunoștință de libera circulație a produsului „CD Examen auditor financiar 2018. Teste de verificare!” publicat de Divizia Fiscalitate a Rentrop & Straton sub deviza „Promovați fără emoții examenul de acces la stagiu pentru auditor financiar din 24 februarie 2018!”.
Camera Auditorilor Financiari din România ține să precizeze faptul că nu a autorizat și nici nu a dat acordul publicării acestui material. Astfel acest produs nu are nici o legătură cu organismul nostru profesional, subiectele și răspunsurile editate nu au fost cele date în anii trecuți la testul similar, nu au fost întocmite sau verificate de experții CAFR.
Menționăm faptul că Testul ce va avea loc în decursul acestei luni privește accesul la stagiu și nu reprezintă examenul final pentru dobândirea calității de auditor. Așadar, CAFR nu își asumă răspunderea cu privire la rezultatele candidaților ce studiază în baza produsului comercializat de Rentrop & Straton și promovat cu sloganul „DA, doresc sa promovez fara emotii examenul de auditor financiar!”.