Camera Auditorilor Financiari din România deschide o nouă reprezentanță la Constanța
Pentru a fi alături de membrii săi și pentru o eficienţă sporită în comunicarea cu aceştia, în data de 29 iunie, va fi inaugurată cea de a cincea reprezentanţă din teritoriu a CAFR.

Noua reprezentanţă se va afla la dispoziţia auditorilor financiari, a firmelor de audit şi a stagiarilor din judeţele de sud-est ale ţării, respectiv Constanța, Tulcea şi Călărași. Odată cu înfiinţarea noii reprezentanţe, membrii şi stagiarii Camerei vor beneficia de avantajul unei legături operative pentru rezolvarea unor probleme precum obţinerea vizelor anuale, depunerea rapoartelor de activitate, actualizarea datelor din evidenţa aferentă Registrului Public al Auditorilor, organizarea şi desfăşurarea pregătirii profesionale continue, plata cotizațiilor, consultarea acestora asupra celor mai importante probleme precum şi distribuirea materialelor editate în sprijinul lor.

Inaugurarea noii reprezentanțe regionale a CAFR, va avea loc vineri, 29 iunie 2018 la sediul din strada Făgetului, nr. 116, et. 2, Constanța.  

27.06.2018