Dezvoltarea unei aplicatii de audit
Stimată doamnă/Stimat domn,

CAFR depune eforturi susținute în ceea ce privește îmbunătățirea calității activității desfășurate de auditorii financiari în Romania și  menținerea unui înalt grad de profesionalism în cadrul serviciilor derulate de membrii Camerei.
Suntem interesați de problemele cu care vă confruntați și încercăm de fiecare dată să venim în sprijinul dumneavoastră. Astfel, una dintre solicitările exprimate cu ocazia mai multor evenimente organizate de CAFR a fost dezvoltarea de către CAFR a unui aplicatii de audit care să ușureze și să organizeze mai eficient activitatea de auditare a situațiilor financiare.
În acest sens, Consiliul CAFR a aprobat specificațiile tehnice (click aici pentru specificații tehnice) pe care ar trebui sa le îndeplinească o astfel de aplicație și in prezent suntem în faza selecției unei companii de specialitate (IT) care să dezvolte această aplicație, urmând să fie accesibilă membrilor în baza unui abonament în funcție de numărul de stații/calculatoare utilizate.
În vederea susținerii acestui demers și a facilitării negocierilor cu dezvoltatorul, vă rugăm să completați următorul chestionar (click aici pentru chestionar) până la data de 28.09.2018.
În măsura în care există un număr rezonabil de utilizatori, în funcție de răspunsurile dvs. și de interesul manifestat, CAFR va parcurge următorii pași în implementarea proiectului.

Vă mulțumim pentru implicare,
Camera Auditorilor Financiari din România

17.09.2018