Decalarea programului activitate al DMCP pentru luna noiembrie 2013
COMUNICAT

În ședința Biroului Permanent al Consiliului CAFR din 31.10.2013 s-a aprobat verificarea tematică a unor misiuni pe baza procedurilor convenite, obținute prin licitații de către o serie de membri ai Camerei. 

Conform art. 13, alin. 2 din Normele privind revizuirea calităţii activităţii de audit financiar și a altor activități desfăşurate de auditorii financiari, aprobate prin Hotărârea Consiliului Camerei Auditorilor Financiari nr. 168 din 25 august 2010, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 627/06 09 2011, „Camera sau Organismul de supraveghere publică poate organiza acţiuni pentru documentarea, informarea, analiza şi urmărirea implementării unor noi reglementări, verificarea remedierii deficienţelor constatate cu ocazia inspecţiilor anterioare, precum şi de către Organismul de supraveghere publică prin sistemul de investigaţii instituit conform Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 90/2008, aprobată cu modificări prin Legea nr. 278/2008, cu modificările şi completările ulterioare”. 

În baza celor de mai sus, vă înștiințăm că se va decala programul de inspecţii al DMCP pentru luna noiembrie 2013. Inspecţiile programate în această perioadă urmând a se reprograma pe parcursul lunilor următoare.