Seminar CAFR – ACCA, 28 februarie 2015
Datorita excelentelor relatii de colaborare dintre Camera Auditorilor din Romania (CAFR) si  Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), avem placerea de a va invita la seminarul Noutati legislative din domeniile financiar – contabil, audit si legislatia muncii.

Data organizare: Seminarul va avea loc in data de 28 februarie 2015.

Taxa de participare: nu se percep taxe de participare la seminar. CAFR, împreună cu ACCA, vor suporta toate costurile aferente organizării acestui eveniment, mai puţin cheltuielile de transport si cazare ale participanţilor la seminar.

Participanţi: la seminar se pot înscrie auditori financiari, membri ai CAFR, care au toate obligaţiile achitate la zi. Vor participa primii 100 de auditori financiari, in ordinea datei inregistrarii la CAFR a formularului de inscriere la seminar. 

Inscriere: In cazul in care tema vi se pare de interes si veti putea participa la eveniment, va rugam sa va inscrieti la acest seminar, prin completarea Formularului de participare (click aici pentru deschidere) si sa il transmiteti prin e-mail: invatamant.admitere@cafr.ro. Numarul de participanti se va completa pana la ocuparea celor 100 de locuri.

Locatia: Seminarul va fi organizat in incinta Institutului Bancar Roman, situat in Str. Negru Vodă, nr 3, sector 3, București, România, AULA,  intrarea din corpul A.


Atentie: nu se acceptă formularele primite pe fax sau prin posta!