Cursuri nestructurate 2015
Datorita numarului mare de solicitari venite din partea dumneavoastra, avem placerea de a va anunta ca in perioada februarie – aprilie 2015, CAFR organizeaza mai multe cursuri, cu teme de actualitate, in mai multe locatii din tara.

Locatii, perioada organizare, program

Nr. Crt.

Centru

Locatie

Ziua

Program

Locuri disponibile

1.

Brasov

Aro Palace

Sambata

21.02.2015

Click aici

NU

2.

Bucuresti

Sediul CAFR

Miercuri

04.03.2015

Click aici

NU

3.

Iasi

Univ. Al. Ioan Cuza

Vineri

06.03.2015

Click aici

NU

4.

Cluj

Univ. Babes Bolyai - FSEGA

Vineri

20.03.2015

Click aici

NU

5.

Pitesti

Sediul Eval Expert - Str. Dumbravei, Nr. 10

Vineri

20.03.2015

Click aici

NU

6.

Bucuresti

Sediul CAFR

Vineri

17.04.2015

Click aici

NU

Vineri

24.04.2015

Click aici

NU


Taxa de participare: nu se percep taxe de participare la cursuri. CAFR va suporta toate costurile aferente organizării acestor cursuri, mai puţin cheltuielile de transport si cazare ale participanţilor la cursuri.

Participanţi: 
  1. Auditori financiari, membri ai CAFR care au toate obligatiile fata de CAFR indeplinite la zi. Inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile in sala, in ordinea datei si orei inregistrarii la CAFR a mail-ului de inscriere. 
  2. Stagiari in activitatea de audit financiar, care au toate obligatiile fata de CAFR indeplinite la zi. Inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile in sala, in ordinea datei si orei inregistrarii la CAFR a mail-ului de inscriere.
Inscriere: In cazul in care cursurile vi se par de interes si veti putea participa, va rugam sa va inscrieti la cursuri, astfel:
  • Pentru Bucuresti – inscrierile se fac prin transmiterea unui e-mail pe adresa: cursuri4@cafr.ro, specificand perioada in care doriti sa participati la curs. Numarul de participanti se va completa pana la ocuparea locurilor disponibile in sala.
  • Pentru Iasi – inscrierile se fac prin transmiterea unui e-mail pe adresa: centru.iasi@cafr.ro. Numarul de participanti se va completa pana la ocuparea locurilor disponibile in sala.
  • Pentru Cluj – inscrierile se fac prin transmiterea unui e-mail pe adresa: centru.cluj@cafr.ro. Numarul de participanti se va completa pana la ocuparea locurilor disponibile in sala.
  • Pentru Brasov – inscrierile se fac prin transmiterea unui e-mail pe adresa: centru.brasov@cafr.ro. Numarul de participanti se va completa pana la ocuparea locurilor disponibile in sala.
  • Pentru Pitesti – inscrierile se fac prin transmiterea unui e-mail pe adresa: cursuri4@cafr.ro. Numarul de participanti se va completa pana la ocuparea locurilor disponibile in sala.