Cursuri nestructurate 11.12.2015

Datorita numarului mare de solicitari venite din partea dumneavoastra, avem placerea de a va anunta ca in data de 11.12.2015, CAFR organizeaza cursuri de pregatire nestructurata, cu teme de actualitate.

 

Locatii, perioada organizare, program

 

Nr. Crt.

Centru

Locatie

Perioada organizare

Program

Locuri disponibile

1.

Bucuresti

Institutul Bancar Roman,

Aleea Negru Vodă 3

Vineri

11.12.2015

Click aici

240

LISTA PARTICIPANTI

2.

Iasi

Hotel Unirea, Piata Unirii Nr.5 – Sala „Cuza”

Vineri

11.12.2015

Click aici

200

LISTA PARTICIPANTI

 

 

Taxa de participare: nu se percep taxe de participare. CAFR va suporta toate costurile aferente organizării acestor cursuri, mai puţin cheltuielile de transport si cazare ale participanţilor la cursuri.

 

 

Participanţi:

a.      Auditori financiari, membri ai CAFR. Inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile in sala, in ordinea datei si orei inregistrarii la CAFR a mail-ului de inscriere.

b.      Stagiari in activitatea de audit financiar. Inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile in sala, in ordinea datei si orei inregistrarii la CAFR a mail-ului de inscriere.

 

Inscriere: In cazul in care cursurile vi se par de interes si veti putea participa, va rugam sa va inscrieti la cursuri, astfel:

Pentru Bucurestiinscrierile se fac prin transmiterea unui e-mail pe adresa: cursuri2@cafr.ro. Numarul de participanti se va completa pana la ocuparea locurilor disponibile in sala.

Pentru participarea la curs se eliberează adeverinţă pentru 6 ore de pregătire profesională nestructurată pentru anul 2015.

 

Pentru Iasi inscrierile se fac prin transmiterea unui e-mail pe adresa: centru.iasi@cafr.ro . Numarul de participanti se va completa pana la ocuparea locurilor disponibile in sala.

Pentru participarea la curs se eliberează adeverinţă pentru 5 ore de pregătire profesională nestructurată pentru anul 2015.