ANUNT ORGANIZARE PROGRAM DE PREGATIRE PROFESIONALA 2013
Camera Auditorilor Financiar din România a stabilit programul cursurilor de pregătire profesională aferente anului 2013. Click aici pentru a vizualiza programul

Cursurile de pregătire profesională pentru membrii CAFR, auditori financiari şi stagiari în activitatea de audit financiar, sunt organizate exclusiv de către Camera Auditorilor Financiari din România şi fac parte din activităţile pe care Camera le desfăşoară pentru membrii săi şi pentru care aceştia achită cotizaţia fixă. Astfel, auditorii şi stagiarii trebuie să achite cotizaţia fixă anuală, costurile aferente participării la programul anual de pregătire profesională fiind incluse în această cotizaţie.

La cursurile anuale, obligatorii de pregătire profesionala participa:

- auditorii financiari, membri ai CAFR care trebuie sa efectueze 20 de ore de pregatire structurata

- stagiarii din anul I, II, III şi stagiarii care se afla în perioada legala de susţinere a examenului de competenţă profesionala* pentru atribuirea calităţii de auditor financiar care trebuie să efectueze 25 de ore de pregătire profesională.
Stagiarii care se află în perioada legală de susţinere a examenului de competenţă profesională, pentru atribuirea calităţii de auditor financiar, potrivit prevederilor legale existente, pe parcursul celor trei ani de susţinere a examenului au obligaţia de a participa la cursurile anuale de pregătire profesională. Costul aferent participării la acest curs este de 450 lei şi se achită integral la sediul CAFR sau prin virament bancar.
 
 Vă rugăm să aveţi amabilitatea de a studia cu atenţie informaţiile cuprinse în Programul de pregătire profesionala şi de a ne transmite Formularul de înscriere completat(Click aici pentru a descărca formularul), până cel târziu 15 mai 2013.

Persoanele care nu vor transmite formularul de participare în perioada stabilită, nu vor putea participa la programul de pregătire profesională aferent anului 2013.