Mesajul Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România cu prilejul sărbătorilor de Crăciun si de Anul Nou
Mesajul Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România cu prilejul sărbătorilor de Crăciun si de Anul Nou

            Stimaţi colegi,

            Cu prilejul sărbătorilor de Crăciun şi de Anul Nou, Consiliul Camerei Auditorilor Financiari din România vă adresează cele mai calde urări de bine şi prosperitate şi noi împliniri în activitatea dumneavoastră.
            A trecut un an în care, în condiţiile economice dificile cu care şi ţara noastră se confruntă, auditorii financiari români şi-au demonstrat din nou capacitatea, talentul şi pregătirea profesională în îndeplinirea misiunilor pe care şi le-au asumat, câştigând respectul mediului economic şi social.
            La rândul său, organizaţia profesională căreia îi aparţinem a făcut paşi însemnaţi în activitatea sa, paşi care au culminat, zilele trecute, cu acceptarea Camerei Auditorilor Financiari din România, ca membru cu drepturi depline al Federaţiei Europene a Contabililor.
            Constatăm cu bucurie şi mândrie că acum aparţinem unui organism profesional care face parte în momentul de faţă din marea familie a celor trei importante organizaţii internaţionale ale profesiei - Federaţia Internaţională a Contabililor (IFAC), Federaţia Europeană a Contabililor (FEE) şi Federaţia Internaţională a Experţilor Contabili Francofoni (FIDEF), fapt care atestă, fără nici o îndoială, statutul profesional pe plan extern al auditorilor financiari români, recunoaşterea capacităţii şi determinării CAFR de a participa activ la viaţa internaţională a profesiei.
            Vă dorim şi ne dorim cu toţii ca anul care vine să aducă numai lucruri bune pentru activitatea auditorilor financiari, cât mai multe şi mai interesante misiuni de audit, astfel încât să ne putem împlini profesia şi să punem umărul la împlinirea efortului general pentru o viaţă mai fericită pentru români. Iar pe plan personal vă urăm noroc, sănătate şi viaţă în bunăstare, alături de cei dragi!

 

În numele Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România,

Prof. univ. Dr. Ion Mihăilescu,
Preşedintele CAFR