Conferinţa anuală a Camerei - 6 Mai 2006
Conferinţa anuală a Camerei - 6 Mai 2006

Regulament - Hotărârea 58
Lista candidaţilor pentru alegerea membrilor Consiliului Camerei
Rezultat Alegeri - 6 Mai 2006


În atenţia auditorilor financiari, membrii ai Camerei, care doresc să participe la Conferinţa anuală, organizată în data de 6 mai 2006

Pe ordinea de zi a Conferinţei se regăseşte şi alegerea membrilor Consiliului Camerei. Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor, aprobat prin Hotărârea nr. 58 a Consiliului Camerei, a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 303/04.04.2006 („ Au drept de vot membrii Camerei care şi-au îndeplinit toate obligaţiile faţă de Cameră, la termenele stipulate prin reglementările adoptate de aceasta”).

Având în vedere cele de mai sus, vă rugăm ca, în măsura în care nu aveţi îndeplinite toate obligaţiile către Cameră, sa procedati la solutionarea acestora (ex: depunerea raportarilor, plata cotizatiilor ş.a.)

În cazul în care ați efectuat plata cotizațiilor prin virament după data de 30 aprilie 2006, vă rugăm să aveți la dvs. copii ale acestor documente, la momentul înregistrării ca participant la lucrările Conferinței noastre.