Întâlnire de lucru Cluj-Napoca – 28.02.2018
Reprezentanța Regională N-V Cluj-Napoca, are plăcerea de a organiza o nouă întâlnire de lucru în data de 28.02.2018 de la orele 17:30. Evenimentul va avea loc la sediul Reprezentanței Regionale N-V Cluj-Napoca, de pe strada Calea Dorobanților nr. 21, etaj I, camera 9.

AGENDA întâlnirii de lucru:
I. Prelegere cu tema ,,Elaborarea situațiilor financiare consolidate la nivelul grupurilor” – ținută de Prof.univ.dr. Adriana Tiron Tudor;

II. TENDINȚE și NOUTĂȚI fiscale din perioada 14 – 27 februarie 2018 – în limita timpului disponibil se vor dezbate anumite subiecte, urmând ca o listă completă a proiectelor legislative și a actelor normative din perioada menționată, să fie transmisă ulterior.

III. Subiecte de dezbatere:
1. Ce soft skills / talente în afară de pregătirea profesională de bază, ar trebui să aibă un auditor pentru a avea acces la lucrări de audit tipice Big Four?
2. Care sunt cele mai mari provocări pe care le întâmpinați pe parcursul unei lucrări de audit de amploare?

Invitat special: Prof.univ.dr. Adriana Tiron Tudor
Moderatorul întalnirii:  Simona Pica
Această întâlnire de lucru se adresează dar nu se limitează la membri auditori și stagiari interesati de a se dezvolta profesional. Întâlnirea se dorește a fi una interactivă, cu un schimb de experiență profesională, care contribuie la actualizarea cunoștintelor în domeniul auditului.
Datorită faptului că locurile sunt limitate, rugăm persoanele interesate să își manifeste dorința de a participa prin transmiterea unui mail pe adrsea: centru.cluj@cafr.ro.

Vă așteptăm cu drag și curiozitate intelectuală,
Reprezentața Regională Cluj-Napoca