Conferința UPLR - CCF „Fiscalitatea Profesiilor Liberale din România” – 31.05.2018

Uniunea Profesiilor Liberale din România, împreună cu Camera Consultanților Fiscali, au deosebita plăcere de a anunța organizarea primei ediții a Conferinței „Fiscalitatea Profesiilor Liberale din România”, ce va avea loc la Palatul Patriarhiei, în data de 31 mai 2018, începând cu ora 9.00.

Conferința, care îi va avea invitați în deschidere pe domnii: Viorel Ștefan – Viceprim-ministru în cadrul Guvernului României, Eugen Orlando Teodorovici – Ministrul Finanțelor Publice și Ionuţ Mişa - Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), își propune să aducă în atenția persoanelor care activează în domeniul profesiilor liberale din România, dar și altor persoane interesate de tema evenimentului nostru, aspecte privind: modificările apărute în declarațiile fiscale privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale, noul Regulament cu privire la protecția datelor personale, domeniul pensiilor pentru persoanele fizice care desfășoară activități profesionale liberale și, nu în ultimul rând, perspectiva profesiilor liberale asupra recentelor modificări fiscale și eventuale propuneri de îmbunătățire, necesare pentru activitatea acestora.

Conferința este structurată în două paneluri, în încheierea cărora vor fi sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Click aici pentru Programul evenimentului.

Programul final va fi afișat în perioada imediat următoare pe site-ul UPLR: www.uplr.ro și pe pagina de Facebook a UPLR: facebook.com/uplr.official, precum și pe site-ul organizațiilor membre UPLR.

Condițiile de participare la Conferință sunt cele menționate în Formularul de înregistrare. (Click aici pentru formular)

Pagina oficială de Facebook a UPLR este recent lansată, iar scopul acesteia este informarea tuturor membrilor asociaţiilor care fac parte din UPLR şi a altor persoane care practică activităţi profesionale independente, despre activitatea organizaţiei. De aceea, vă invităm să daţi un like paginii noastre aici: facebook.com/uplr.official, iar persoana care a bifat al 150-lea like, dar şi următoarele, numărând din 50 în 50, vor fi premiate cu o invitaţie la evenimentul pe care îl pregătim şi care va avea loc pe data de 31 mai: Conferinţa “Fiscalitatea profesiilor liberale din România”! În cazul în care acea persoană s-a înscris deja, va mai primi o invitaţie. Succes!