Curs „Transformarea digitală a firmelor de audit” – 28 septembrie 2018
Camera Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), are plăcerea de a vă invita la cursul Transformarea digitală a firmelor de audit, organizat în colaborare cu Federation Internationale des Experts-Comptables Francophone (FIDEF), vineri, 28 septembrie 2018,  la Institutul Bancar Roman, Str. Negru Vodă, nr 3, sector 3, București, Romania.

Tranziția, transformarea, revoluția digitală, fenomenul de „uberizare”, tehnologia cloud, mobilitatea, inteligența artificială, big data etc. Atât de mulți termeni care derivă din necesitatea de a descrie noul context economic, social și tehnologic la care urmează să ne raportăm. Dacă oricine poate percepe cu ușurință efectele acestor schimbări asupra vieții sale personale zilnice, oare care va fi impactul acestor schimbări asupra firmelor și, mai ales, asupra firmelor de audit? Evident, nici profesia noastră nu este cruțată de acest tsunami.

În curând, majoritatea activităţii contabile va fi automatizată. Aceste progrese vor avea, evident, impact şi asupra modelului economic al firmelor. Cum continuăm să existăm în era contabilităţii automatizate? Un studiu recent realizat de Universitatea din Oxford arată că există o probabilitate de 94% ca profesia contabilă să dispară în următorii ani din cauza automatizării activităţilor.

Acest curs decodifică concret impactul revoluției digitale asupra profesiei şi prezintă o abordare pragmatică și operațională pentru a duce la îndeplinire proiectul de transformare a firmelor, pas cu pas, activitate cu activitate. Abordarea cursului – prin definiţie, pragmatică – este ilustrată prin numeroase exemple și cazuri concrete întâlnite de consultanți în cadrul misiunilor lor.

Acest curs va fi prezentat de dl. Philippe Barré creatorul conținutului site-ului www.capsurlenumerique.fr în numele ordinului contabililor și autorul lucrării "Realizarea transformării digitale a firmelor de audit", publicate de Revue Fiduciaire.

 

  • Licenţiat în Ştiinţe şi Tehnici Contabile şi Financiare
  • Diplomă de master  în Ştiinţele gestiunii HEC / ESCP / Paris XII
  • Licenţiat în psihologie (creativitate şi ştiinţe cognitive)
  • Expert-contabil / auditor
  • Consultant şi expert financiar
  • Fost lector la Cnam şi la Universitatea Paris XII

 

 

AGENDA

 

08:30 – 09:00 Înregistrare participanți

 

09:00 – 10:45 Curs

 

10:45 - 11:00 Coffee break

 

11:00 – 12:30 Curs

 

12:30 – 14:00 Pauză de prânz

 

14:00 – 15:30 Curs

 

15:30 – 15:45 Coffee break

 

15:45 - 17:00 Curs

 

 

În vederea înregistrării, vă rugăm să accesați formularul de înregistrare (Click aici), cu rugămintea de a ne transmite intenția dvs. de participare până la data de 25.09.2018. Menționăm faptul că locurile sunt limitate și vor fi ocupate în ordinea înregistrării.

 

Taxa de participare la eveniment este în cuantum de 200 lei/persoană, taxă ce se poate achita la sediul CAFR sau într-unul dintre următoarele conturi bancare:

 

Banca: ING Bank

IBAN: RO84 INGB 0001 0081 8692 8910

 

Banca: BCR Libertatii

IBAN: RO09 RNCB 0069 0076 6442 0001

 

Cod fiscal: 12 13 70 45

 

Pentru mai multe detalii legate de eveniment vă rugăm să ne contactați la telefon +40 731 031 038 sau pe email, la adresa cafr@cafr.ro, persoana de contact din partea CAFR fiind dna. Flavia Cioriceanu – Tudor.


Sperând că veți da curs favorabil invitației noastre, vă transmit cele mai sincere salutări și vă așteptăm să ne fiți alături la decodificarea revoluției care urmează să se producă pentru profesia de auditor financiar din România.


Cu deosebită  considerație,


Dr. Ciprian Teodor MIHĂILESCU
Președintele Camerei Auditorilor Finnciari din România