S-au deschis înscrierile la programul de pregatire profesionala structurata CAFR, aferent anului 2019
Incepand cu data de 3 iunie 2019 incepe inscrierea la cursurile de pregatire profesionala structurată, aferente anului 2019, pentru auditorii financiari, membri CAFR.

Pentru a veni în sprijinul membrilor săi, in acest an CAFR va organiza cursurile de pregatire profesionala structurata atat in sistem e-learning (online), cat si in sistem clasic (cursuri la sala).

Va puteti inscrie la cursurile anuale, optand pentru unul din cele 2 sisteme:
-    Sistem e-learning – locuri nelimitate;
-    Sistem clasic – in limita locurilor disponibile, in functie de perioada si locatie (locurile vor fi ocupate in ordinea inscrierilor efectuate).

! Va reamintim ca inscrierile la programul de pregatire profesionala structurată 2019 se efectueaza doar on-line pe platforma e-learning CAFR:  http://elearning.cafr.ro/ urmand instructiunile specificate (Click aici!).

Data limită până la care puteți opta cu privire la modalitatea de parcurgere a cursurilor CAFR de pregătire obligatorie este 19 IULIE 2019.


Facem mențiunea că în acest an, cursurile de pregătire în format clasic vor avea loc în perioada 27 septembrie – 13 octombrie, iar cele în format e-learning vor fi încărcate online în cursul lunii octombrie 2019.

Pentru informații suplimentare puteți contacta Compartimentul admitere, pregatire continua si stagiari prin e-mail: invatamant.admitere@cafr.ro sau telefon: 0749.011.146.