Revista „Audit Financiar” are un nou site
Începând cu data de 14 octombrie a.c. a devenit funcţional noul site al revistei „Audit Financiar”, reproiectat integral, mai uşor de accesat, cu un volum mai mare de informaţii. Astfel, la rubrica „Despre noi” a fost adăugată Declaraţia de etică şi malpraxis şi au fost revizuite ariile tematice pe care revista le vizează, în conformitate cu evoluţiile şi tendinţele profesiei pe plan naţional şi mondial. Autorii vor găsi mai multe informaţii referitoare la condiţiile de redactare a manuscriselor, în conformitate cu normele Consiliului Naţional al Cercetării Ştiinţifice (CNCS) şi cu cerinţele bazelor de date internaţionale în care este indexată revista. De altfel, bazele de date amintite pot fi acum accesate direct din site-ul revistei „Audit Financiar”.
Explicaţii mai cuprinzătoare se regăsesc şi în rubrica „Recenzii”, utilă atât evaluatorilor, cât şi autorilor care doresc să cunoască exigenţele procesului de evaluare a revistei.
Site-ul are şi o versiune în limba engleză.
Cititorii interesaţi de abonamente pot în continuare să contacteze redacţia prin intermediul formularului de abonament, care, la rândul său, are o formă mai accesibilă.
În plus, numerele anterioare ale revistei pot fi vizionate gratuit de pe noul site, care poate fi accesat la aceeaşi adresă: http://revista.cafr.ro sau de pe site-ul Camerei Auditorilor Financiari din România www.cafr.ro, secţiunea Publicaţii/Audit Financiar.