Forum Invest, cu sprijinul CAFR, vă invită să luaţi parte la conferinţa internaţională dedicată directorilor financiari, CFOs International Conference 2012

În perioada 15-16 februarie 2012, Forum Invest organizează la Bucureşti, hotel Howard Johnson Grand Plaza, sala Platinium, Conferinţa internaţională dedicată directorilor financiari, aflată la a III-a ediţie.

Puteţi vizita site-ul Conferinţei: http://cfo2012.foruminvest.ro/, pentru a accesa programul conferinţei şi formularul de înregistrare.

În baza acordului organizatorului cu CAFR, membrii Camerei beneficiază de o reducere a taxei de participare de 20%.

Pentru detalii suplimentare referitoare la acest eveniment, rugăm adresaţi-vă la e-mail: marcel.capatina@foruminvest.ro sau la tel.: +4021.311.5610 - Domnul Marcel Capatina - Conference Coordinator.

                                                                                                         ***

Forum Invest este o companie specializată în organizarea de conferinţe şi evenimente profesionale, unde au fost reprezentaţi peste 7.000 de oameni de afaceri şi persoane de decizie din domeniul politic din peste 40 de ţări, laureaţi ai premiului Nobel, preşedinţi de stat, prim-miniştri, înalte oficialităţi, diplomaţi, lideri de opinie şi antreprenori.