Anunt important
Anual, Camera Auditorilor Financiari din România organizează Programul de pregătire profesională pentru membrii CAFR, auditori financiari şi stagiari în activitatea de audit financiar.

Potrivit prevederilor în vigoare, Programul de pregătire profesională se desfăşoară sub două forme:
-    în sistem e-learning (on-line);
-    în sistem clasic (săli de curs).

Sistemul e-learning reprezintă procesul de învăţare-predare prin educaţie virtuală, utilizat de Cameră, în cadrul căruia cunoştinţele şi informaţiile sunt transmise de lector către auditorul financiar sau stagiarul în activitatea de audit financiar, într-o ordine secvenţială, logică, pentru a fi asimilate de către aceştia, de o manieră proprie, fără a fi necesară coprezenţa ori sincronicitatea între aceştia. Transmiterea informaţiilor se face prin intermediul tehnologiilor www (world wide web), incluzând, dar nelimitându-se la tehnologii pentru videoconferinţă şi evaluare on-line.

Pregătirea profesională în sistem e-learning se realizează de Camera Auditorilor Financiari din România, prin intermediul unei entităţi specializate în acest domeniu.

Pentru mai multe detalii, rugăm firmele interesate în organizarea unor astfel de cursuri în colaborare cu Camera, să ne contacteze până vineri, 3 februarie 2012.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele 021/410.74.43 sau 0749.011.146.