O delegaţie a CAFR a participat la inaugurarea noului sediu al CECCAR
          


O delegaţie a CAFR a participat la inaugurarea noului sediu al CECCAR

            În data de 18 august 2007, într-un cadru festiv, a fost inaugurat noul sediu al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România. O investiţie necesară care, aşa cum  preciza prof.univ.dr Marin. Toma, preşedintele CECCAR, este menită să asigure condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii acestei organizaţii profesionale, în scopul ridicării calităţii şi eficienţei profesiei, în concordanţă cu standardele internaţionale şi cu directivele europene.
            La eveniment, din partea Camerei Auditorilor Financiari din România, a participat o delegaţie formată din prof.univ.dr. Ali Eden, Vicepreşedinte al  CAFR, Dr. Marius Burduşel, director executiv şi Cornelia Stănescu, Expert Relaţii Internaţionale în Cadrul Biroului Relaţii Publice, Interne şi Internaţionale.
            Cu acest prilej, alături de buchetul de flori şi de o icoană, aduse în dar de casă nouă, membrii delegaţiei CAFR, în numele conducerii organizaţiei, au transmis şi un mesaj de bună colaborare şi  cooperare între cele două organizaţii profesionale, în sprijinul şi în interesul modernizării şi afirmării profesiei contabile şi de audit din România.