Adunarea Generală FEE, 13 decembrie 2012

Adunarea Generală a FEE din acest an a fost organizată la data de 13 decembrie la Bruxelles, Belgia, în contextul aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Europene a Contabililor. Camera a fost reprezentată de preşedintele său, prof. univ. dr. Horia Neamţu.

Preşedintele şi directorul executiv al FEE şi-au prezentat rapoartele de activitate şi au fost aprobate Constituţia şi Regulamentul Intern, ambele documente fiind supuse unui proces amblu de revizuire şi actualizare. Odată cu prezentarea raportului trezorierilor şi a raportului auditorilor, participanţii au votat situaţiile financiare auditate pentru anii 2010 şi 2011, precum şi nivelul cheltuielilor pentru 2013 şi 2014.

În cadrul Adunării Generale s-a încheiat mandatul de preşedinte al FEE deţinut de Philip Johnson. Astfel, preşedintele adjunct André Kilesse (Institutul Revizorilor de Întreprinderi din Belgia, IRE) a fost votat preşedinte, pentru perioada 2013-2014. André Kilesse are o experienţă îndelungată în cadrul FEE, ca preşedinte al grupei de lucru Calificare şi Acces pe Piaţă şi ca preşedinte adjunct.

În funcţie de preşedinte adjunct a fost votat Petr Kriz (Camera Auditorilor din Cehia, KACR), care a activat în cadrul FEE în calitate de preşedinte al grupei de lucru Bănci.