Camera Auditorilor Financiari din România eliberează noi carnete pentru auditorii financiari - 24 Martie 2006

Camera Auditorilor Financiari din România eliberează noi carnete pentru membrii săi.
Pentru eliberarea acestora sunt solicitate următoarele :

  • o fotografie recentă, color, tip buletin (3/4);
  • vechiul carnet de auditor financiar. (Auditorii financiari care şi-au pierdut carnetul îl vor putea ridica pe cel nou numai cu depunerea la sediul Camerei a anunţului de pierdere a acestuia, publicat într-un ziar de circulaţie, 3 zile consecutiv, şi a unei declaraţii în acest sens.)
  • contravaloarea unui carnet este de 3,7 lei (37.000 lei vechi)


Ridicarea noilor carnete se face, personal sau printr-un delegat (pe baza unei împuterniciri din partea dvs., nefiind necesară legalizarea acesteia la un notar public), de la sediul Camerei din str. Sirenelor, nr. 67-69, sector 5, Bucureşti (vizavi de hotelul Marriott, în spatele „Poştei Puişor”), de luni până vineri, între orele 10 00 şi 14 00.

Viza aferentă anului 2006 se va acorda cu îndeplinirea tuturor obligaţiilor către Cameră, în calitatea dvs. de auditor financiar, persoană fizică, precum şi de acţionar, asociat, administrator al unei societăţi, membră a Camerei. Pentru evitarea eventualelor neînţelegeri cu privire la ridicarea carnetului de auditor financiar şi acordarea vizei pentru anul 2006, vă rugăm să contactaţi personalul Departamentului de servicii pentru membri, la telefon 021.781.49.29.