Reprezentanţii şi supleanţii desemnaţi pentru participarea la lucrările Conferinţei anuale a CAFR din anul 2008 – regiunea de dezvoltare CENTRU.
Reprezentanţii şi supleanţii desemnaţi pentru participarea la lucrările Conferinţei anuale a CAFR din anul 2008 – regiunea de dezvoltare CENTRU.

În conformitate cu Normele de reprezentare a auditorilor financiari la Conferinţele CAFR (Norme), aprobate prin Hotărârea nr. 97/2007 a Consiliul Camerei, publicate pe site-ul CAFR, precum şi în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 624 din 11 septembrie 2007,
în cadrul lucrărilor simpozionului cu tema „Abordări ale auditului financiar în anul 2007”, desfăşurat în data de 8 septembrie 2007, în Braşov, la care au fost invitaţi auditorii financiari din judeţele care fac parte de regiunea de dezvoltare CENTRU a României, au fost desemnaţi reprezentanţii şi supleanţii auditorilor financiari din judeţele participante la lucrările Conferinţei anuale a CAFR din anul 2008.
Aceştia sunt:

JUDEŢ

REPREZENTANŢI

SUPLEANŢI

Nr. cert.

Nume şi prenume

Nr. cert.

Nume şi prenume

ALBA

460

TURTĂ ANA

347

PASCA ELENA

         

BRASOV

37

IALOMIŢIANU GHEORGHE

987

MERTICARIU VIORICA

711

BÂSCĂ IOAN

570

ILIESCU GHEORGHE

102

BOTA IOAN

1689

NAE LILIANA CERASELLA

271

LUNGU DUMITRU

2228

NICHIFOR MARIA OLIMPIA

864

PELIN EMILIA

   

1197

PRECUP LAURENŢIA

   

436

SZITAS ŞTEFAN

   

2103

SUMEDREA CORNEL

   

1941

BUCUR MARIA

   
         

COVASNA

721

BOJIN ADRIAN

779

BENKO PAL

         

HARGHITA

581

LAZAR ANNA

558

GAL SANDOR

         

MURES

784

BUCULEU DĂNILĂ

2116

KACSO MARTIN GHEORGHE

153

DĂNESCU TATIANA

   
         

SIBIU

414

SMEDOIU ION

1839

BARDAŞU NEAGA MILICA

1040

TOADER DOINA

314

MORAR CARMEN CLAUDIA

1169

BENGA DANIELA

   

1120

VERDE MARIA

   

Norma de reprezentare este de 1 reprezentant la 10 auditori financiari şi 1 supleant la 20 auditori financiari, la nivel de judeţ, respectiv sector al Municipiului Bucureşti.

Conform punctului III, litera C, subpunctul 7 din Hotărârea nr. 9 a Consiliului CAFR pentru aprobarea Regulilor privind pregătirea profesională continuă a auditorilor financiari, cu modificările şi completările ulterioare, participarea la acest seminar este echivalată cu 4 ore de pregătire profesională continuă nestructurată.
În baza deciziei Biroului Permanent la Consiliului CAFR, întrunit în şedinţa din data de 11 septembrie 2007, ca urmare a susţinerii, în cadrul evenimentului de la Braşov, a temei „Rolul auditorului financiar în combaterea spălării banilor şi cazuistică”, participarea la acest seminar este echivalată cu încă 2 ore de pregătire profesională structurată, pentru auditorii financiari prezenţi.

Până în luna aprilie 2008, CAFR urmează să organizeze în centrele importante ale ţării acelaşi seminar. În cadrul acestor evenimente, CAFR îşi propune să abordeze unele subiecte de actualitate ale domeniului în care îşi desfăşoară activitatea membrii săi şi care sunt considerate utile pentru aceştia, seminarul dorindu-se a se constitui ca un veritabil dialog între Cameră şi membrii acesteia, pentru identificarea problemelor cu care aceştia se confruntă.
În cadrul acestor evenimente se va proceda şi la numirea reprezentanţilor, precum şi a supleanţilor acestora la Conferinţa anuală din anul 2008.

 

Următoarele centre în care se vor desfăşura aceste simpozioane sunt prezentate în ordinea alfabetică, iar data exactă a fiecărui eveniment va fi comunicată în invitaţia ce va fi transmisă auditorilor financiari cu cel puţin 15 zile înainte de data întrunirii. Numărul reprezentanţilor, precum şi al supleanţilor acestora la Conferinţa anuală din anul 2008 se va publica ulterior pe site-ul CAFR cu cel puţin 15 zile înainte de alegeri.

 

CENTRU DESFĂŞURARE SEMINAR

REGIUNILE DE DEZVOLTARE/ JUDEŢELE AFERENTE

BUCURESTI

BUCURESTI

BUCURESTI

ILFOV

CLUJ

NORD - VEST

BIHOR

BISTRITA NASAUD

CLUJ

MARAMURES

SATU MARE

SALAJ

CONSTANTA

SUD - EST

BRAILA

BUZAU

CONSTANTA

GALATI

TULCEA

VRANCEA

IAŞI

NORD - EST

BACAU

BOTOSANI

IASI

NEAMT

SUCEAVA

VASLUI

PITEŞTI

SUD

ARGES

CALARASI

DAMBOVITA

GIURGIU

IALOMITA

PRAHOVA

TELEORMAN

TIMIŞOARA

VEST

ARAD

CARAS SEVERIN

HUNEDOARA

TIMIS

VALCEA

SUD - VEST

DOLJ

GORJ

MEHEDINTI

OLT

VALCEA