Adunarea membrilor FEE
La data de 30 aprilie 2014 a avut loc, la Bruxelles, Adunarea Generală a membrilor Federaţiei Europene a Contabililor (FEE), la care Camera Auditorilor Financiari din România a fost reprezentată de preşedintele său, prof. univ. dr. Horia Neamţu.
Cu această ocazie s-a discutat legislaţia privind reforma auditului (noua Directivă şi noul Regulament) votată de Parlamentul European la începutul lunii aprilie 2014 şi efectele pe care prevederile acesteia le vor avea asupra profesiei la nivel european, precum şi naţional. FEE îşi continuă implicarea deosebit de activă în acest domeniu prin lansarea documentului de discuţie „Viitorul auditului şi asigurării”, propunându-şi să promoveze o dezbatere publică, ce ar putea duce la noi progrese pe termen lung, în materie de audit, asigurare şi servicii conexe.
De asemenea, s-au discutat rapoartele depuse de organismele membre FEE, insistându-se pe transpunerea la nivel naţional a noii Directive privind contabilitatea şi activităţile întreprinse de acestea în domeniul reformei auditului, precum şi rezultatele chestionarului FEE privind Adunarea membrilor.