Seminarul „Abordări ale auditului financiar în anul 2008” – 8 martie 2008 – Râmnicu Vâlcea

Seminarul „Abordări ale auditului financiar în anul 2008” – 8 martie 2008 – Râmnicu Vâlcea


În data de 8 martie 2008, va fi organizat în Râmnicu Vâlcea, Judeţul Vâlcea, seminarul cu tema „Abordări ale auditului financiar în anul 2008”.
Evenimentul va fi organizat în Sala de conferinţe M02 a Centrului de afaceri Flandra-Vâlcea, Str. Drumul Câmpului nr. 15A, Râmnicu Vâlcea, Judeţul Vâlcea.
La acest eveniment sunt invitaţi să participe, începând cu ora 9:30, auditorii financiari din judeţele aferente regiunii de dezvoltare SUD VEST a României, şi anume: Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea. Invitaţiile de participare pentru acest eveniment vor fi transmise, prin poştă, auditorilor financiari cu domiciliul în aceste judeţe.
Seminarul se doreşte a constitui un real dialog între membrii Camerei şi Cameră pentru identificarea problemelor cu care aceştia se confruntă, dar şi pentru o mai bună cunoaştere a profesiei de auditor financiar în rândul instituţiilor statului, a altor instituţii la nivel local, precum şi al beneficiarilor activităţii de audit financiar. Din acest motiv, printre invitaţii la acest eveniment se numără, pe lângă auditorii financiari, şi reprezentanţi ai acestora.
În cadrul acestui eveniment va avea loc şi desemnarea reprezentanţilor auditorilor financiari, precum şi a supleanţilor acestora la Conferinţa anuală din anul 2008 din judeţele enumerate mai sus. Desemnarea acestora va avea loc în conformitate cu Hotărârea nr. 97/2007 a Consiliului privind aprobarea Normelor de reprezentare a auditorilor financiari la Conferinţele Camera Auditorilor Financiari din România, cu modificările şi completările ulterioare.
Numărul de reprezentanţi şi supleanţi aferent fiecărui judeţ va fi următorul (1 reprezentant la 10 auditori financiari şi 1 supleant la 20 auditori financiari, la nivel de judeţ):

  1. Dolj: 3 reprezentanţi şi 1 supleant
  2. Gorj: 1 reprezentant şi 1 supleant
  3. Mehedinţi: 1 reprezentant şi 1 supleant
  4. Olt: 1 reprezentant şi 1 supleant
  5. Vâlcea: 3 reprezentanţi şi 2 supleanţi

Auditorii financiari care doresc să participe la acest seminar sunt rugaţi să confirme participarea, până cel târziu miercuri, 6 martie 2008, la telefon 021.781.49.29, la fax 021.410.03.48, în atenţia Departamentului de servicii pentru membri sau prin email: servicii.membri@cafr.ro.
CAFR urmează să organizeze acelaşi eveniment şi Iaşi unde vor fi invitaţi auditorii financiari cu domiciliul în judeţul: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava sau Vaslui (regiunea de dezvoltare NORD EST a României). Data de desfăşurare a acestui seminar va fi comunicată prin publicarea pe site-ul CAFR.