Sondajul global IFAC 2015 adresat practicienilor şi întreprinderilor mici şi mijlocii (SMP)
Sunteți un practician într-un cabinet sau întreprindere de dimensiuni mici sau mijlocii (SMP/SME)? Asigurați-vă că vă faceți auziți!

Completați sondajul global IFAC 2015!

Studiul se desfășoară pe parcursul lunii octombrie și noiembrie 2015 și este disponibil în 22 limbi, inclusiv în română, iar completarea sa nu durează mai mult de 10 minute.

Prin participarea la acest sondaj, veți oferi IFAC și organismului dumneavoastră profesional informații deosebit de utile care ne vor permite să înțelegem și să abordăm corespunzător nevoile și provocările cu care vă confruntați.

Consultati aici rezultatele sondajului global IFAC 2014.


Vă mulţumim pentru implicare!

Federaţia Internaţională a Contabililor (IFAC) derulează anual studiul global menit să identifice starea actuală și principalele aspecte-cheie cu care se confruntă practicienii din cabinete mici și mijlocii (PMM-uri) şi clienţii acestora, care activează în cadrul întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri). Acest studiu ajută IFAC să înțeleagă nevoile și provocările PMM-urilor și IMM-urilor pe plan național și își propune, de asemenea, să ofere o perspectivă organismelor membre asupra acestor tipuri de entități din țările lor.