In memoriam Marius Burduşel
   Cu profund regret Consiliul Camerei Auditorilor Financiari din România și Executivul Camerei anunță decesul prematur și neașteptat al dr. Marius Burdușel, fost director executiv al organizației noastre profesionale. A fost un coleg de nădejde, înzestrat cu spirit organizatoric şi cu o excelentă pregătire profesională şi practică, pe care le-a pus cu încredere şi necondiţionat în slujba intereselor majore ale auditorilor financiari şi ale stagiarilor.
   A avut multe realizări pentru activitatea Camerei, între care se cuvine menţionată implicarea sa directă la reconstrucţia şi modernizarea actualului sediu central al Camerei, precum şi coordonarea nemijlocită a amenajării reprezentanţelor regionale ale Camerei din Iaşi, Cluj-Napoca, Braşov şi Timişoara.
   De asemenea, o menţiune trebuie făcută în legătură cu aportul său la procesul de afirmare şi dezvoltare a organizaţiei profesionale pe plan intern şi internaţional.
   Prin dispariţia sa colegii din Camera Auditorilor Financiari din România au pierdut un prieten şi un om de o mare valoare, pe sfatul şi sprijinul căruia te puteai bizui.

   Adio, drag prieten, Dumnezeu să te aibă în paza lui!

   Colegii din Consiliul CAFR și din Executiv transmit condoleanţe familiei îndurerate.