Anunt privind scoaterea la concurs a doua posturi temporare vacante de Referent Invatamant în cadrul CAFR
Camera Auditorilor Financiari din România, organizație profesională de utilitate publică, fără scop lucrativ, care organizează, coordonează și autorizează desfășurarea activității de audit financiar în România, cu sediul în București, str. Sirenelor, nr.67-69, Sector 5, organizează selecție de personal în vederea ocupării a doua posturi temporare vacante de Referent Învăţământ în cadrul Departamentului Admitere, Pregătire Continuă şi Stagiari (click pentru cerințe).
Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul si scrisoarea de intentie pe adresa de email „recrutare@cafr.ro”, pana la data de 17.01.2016, mentionand in subiectul mesajului numele si pozitia pentru care isi depune candidatura.

Pentru etapa urmatoare a procesului de recrutare vor fi selectate si contactate doar persoanele considerate eligibile pentru postul pentru care si-au depus candidatura.

Persoanele selectate in urma trimiterii CV-ului vor fi contactate in vederea depunerii prin poștă, email (la adresa recrutare@cafr.ro) sau personal, la secretariatul CAFR din București, str. Sirenelor, nr.67-69, Sector 5, OP 5 – CP 83, într-un plic închis, a următoarelor documente:
- Cerere de inscriere la concurs
- Curriculum vitae
- Cazier judiciar
- Copie a actelor de studii

In cazul in care dosarul se va depune prin posta/personal, pe plic se va menționa ,,Candidatura pentru postul ………… ,, numele, prenumele si domiciliul candidatului.

Se vor lua în considerare doar dosarele care conțin toate documentele solicitate și pentru care s-a indicat postul pentru care s-a  depus dosarul.

Calendarul procesului de recrutare este urmatorul:

Nr.

crt.

Activitate

Perioada

1

Publicarea anunțului pe site-ul CAFR si pe Bestjobs

08.01.2016

2

Primirea CV-urilor pe email si selectarea candidatilor

08.01 - 17.01.2016

3

Depunerea dosarelor de catre candidatii selectati

18.01 – 22.01.2016

4

Susținerea testului si a interviului

25.01 - 29.01.2016

5

Comunicarea persoanei selectate si intocmirea formalitatilor de angajare

26.01 - 03.02.2016