Conferința de deschidere a Proiectului Mecanisme eficiente pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în administraţia publică.

În data de 06 Octombrie 2016 a avut loc Conferința de deschidere a Proiectului ROFSIP2016OS5A08P01 Mecanisme eficiente pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în administraţia publică organizată de Direcția Generală Anticorupție în calitate de coordonator al proiectului. CAFR a fost reprezentată la deschiderea lucrărilor de către Președintele Conf. Univ. Dr. Gabriel Radu.

În cadrul acestui eveniment deosebit de important, Direcţia Generală Anticorupţie a anunțat deschiderea Proiectului „Mecanisme eficiente pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în administraţia publică”, finanţat de Comisia Europeană prin Programul Naţional aferent Fondului pentru Securitate Internă - componenta pentru Cooperare Poliţienească.

Camera Auditorilor Financiari din România, membră a Federației Internaționale a Contabililor (IFAC) care are ca prioritate la nivel global susținerea inițiativelor de combatere și eradicare a corupției, este partener al acestui proiect oferind sprijin constând în lectori specializați, cu experiență în domeniul achizițiilor publice și gestionării fondurilor europene.

Proiectul ce se va desfășura pe parcursul a 4 ani alături de cele mai importante structuri şi instituţii ale statului.

Pentru mai multe detalii privind acest proiect puteți accesa http://www.mai-dga.ro/index.php?i=2153&t=27&l=ro