INVITAŢIE UȘI DESCHISE CAFR 26 OCTOMBRIE 2016
In fiecare an, la 26 octombrie  se  sărbătoreşte  Ziua Naţională a Auditorului Financiar din România, ziua în care se prăznuieşte Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, Sfânt pe care  profesioniştii în audit, membrii CAFR l-au luat drept  protector.
Camera Auditorilor Financiari din România, pentru auditori si pentru toți cei interesați de această profesie, are întodeauna "uşi deschise" şi  receptivitate.

Veţi fi bineveniţi în aceasta zi de sărbătoare între orele 13:00 – 16:00 la sediul central din Bucureşti, str. Sirenelor 67-69, sector 4 şi la cele 4 reprezentanţe ale Camerei:
  • Braşov – Str. Mihail Kogălniceanu nr.14, Bl. K, sc. A, parter;
  • Cluj – Napoca -  str.General Traian Moşoiu, nr.46, ap.17;
  • Iaşi – Str. Sfântul Lazăr, nr. 23 A, et.2 ( clădirea IRSIDO);
  • Timişoara – Piaţa Consiliului Europei, nr.1 (Clădirea  ASIROM);
Sunt aşteptaţi  auditorii financiari, membrii ai Camerei, stagiari cât şi cei care doresc să îmbrăţişeze această profesie.      
Participanţii vor avea posibilitatea să dialogheze cu personalul instituției, pentru a avea reprezentarea cât mai completă a activității organismului profesional.
Mulțumim anticipat pentru prezența Dumneavoastră, care va onora acestă sărbătoare şi vă asigurăm de înalta noastră considerație și vă urăm un călduros “ La mulți ani ! ’’ cu deosebite satisfacții  profesionale.


PREŞEDINTE,

Conferenţiar univ.dr. Gabriel RADU