În acest an, la Timişoara, festivităţi prilejuite de „Ziua auditorului financiar din România”
În acest an, la Timişoara, festivităţi prilejuite de
„Ziua auditorului financiar din România”



Potrivit hotărârii Consiliului CAFR, „Ziua auditorului financiar din România” se va sărbători într-un cadru festiv, în ziua de 24 octombrie 2009, în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara. Participă auditori financiari din regiunile de dezvoltare nord şi nord-vest; sunt invitaţi specialişti din ţară şi din străinătate, reprezentanţi ai unor organisme profesionale şi din mediul de afaceri şi universitar.
Sub genericul „Rolul auditorului financiar – prezent şi viitor” se va desfăşura un seminar profesional în care vor fi abordate teme de actualitate, importante pentru activitatea de audit financiar, într-un dialog deschis între lectori şi participanţi.
Pentru membrii CAFR participarea la acest seminar va fi echivalată cu 4 ore din programul de pregătire profesională continuă nestructurată al auditorilor financiari, aferent anului 2010.
În cadrul acestui eveniment vor fi desemnaţi reprezentanţii din regiunile de dezvoltare nord şi nord-vest, precum şi supleanţii acestora, în vederea participării la lucrările Conferinţei anuale a CAFR din anul 2010, în conformitate cu Hotărârea Consiliului CAFR nr. 97 din 30 august 2007 privind aprobarea Normelor de reprezentare a auditorilor financiari la Conferinţele Camerei Auditorilor Financiari din România, cu modificările şi completările ulterioare (publicată pe site-ul www.cafr.ro la meniul Legislaţie/Hotărâri ale CAFR).
Evenimentul va fi marcat de două momente semnificative: semnarea de către Camera Auditorilor Financiari din România a unor acorduri de cooperare cu Camera Auditorilor din Ungaria şi cu Uniunea Auditorilor din Ucraina.