Cea de a doua editie a Conferintei "Ziua Profesiilor Liberale din România"
Cea de a doua editie a Conferintei "Ziua Profesiilor Liberale din România"

La data de 5 noiembrie 2009, Uniunea Profesiilor Liberale din România organizeaza la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental din Bucuresti, B-dul Nicolae Balcescu nr. 4, Sector 1, cea de a doua editie a "Zilei Profesiilor Liberale din România".

Tema Conferintei se refera, în principal, la " Relatiile dintre profesiile liberale si autoritati publice, institutii si organizatii relevante din România si strainatate ", ea fiind menita sa genereze o dezbatere animata în cadrul careia participantii sa-si prezinte punctele de vedere si sa - si precizeze pozitiile în beneficiul acestora.

Conferinta va avea, în partea sa finala, un moment festiv, care va fi reprezentat de Gala Profesiilor Liberale, prilej cu care vor fi înmânate premii reprezentantilor asociatiilor de profesii liberale.

La Conferinta vor participa membrii ai organizatiilor de profesii liberale din România, ai unor autoritati publice, institutii si organizatii relevante pe plan national, precum si ai Comisiei Europene, Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale - UMPL si Consiliului European al Profesiilor Liberale - CEPLIS.

Lucrarile Conferintei vor începe la orele 9:00 si se vor încheia la orele 14:30. Înregistrarea participantilor are loc între orele 8:30 - 9:00.

Mentionam ca pentru membrii profesiilor liberale, participarea la Conferinta echivaleaza cu 5 ( cinci ) puncte de pregatire profesionala continua.

În cazul în care evenimentul de mai sus, prezinta interes pentru dvs., va rugam sa confirmati participarea la tel. / fax: 021.312.45.82 sau e-mail: uplr@uplr.ro"