EVENIMENT DE INTERES – 31 AUGUST 2017, ÎNTRE ORELE 15:30 – 18:00

Banca Mondială, prin Centrul pentru Reforma Raportării Financiare (Centre for Financial Reporting Reform, Governance - CFRR) anunță organizarea unei serii de seminarii destinate ”formării  formatorilor în profesie” (Audit Training of Trainers- Audit ToT), cu o tematică ce se concentrează pe aspecte ce vizează întreprinderile mici și mijlocii (Leveraging Data Analytics to Add Value to SMEs).

Audit Training of Trainers_ Virtual Workshop 31August 2017.pdf

În acest context,  joi, 31 august 2017, între orele 15:30 – 18:00 – ora București, se va desfășura o videoconferința susținută de personalități din cadrul IFAC și IAASB, în cadrul căreia vor fi prezentate perspective și puncte de vedere privind oportunitățile și provocările pentru adăugarea de valoare întreprinderilor mici și mijlocii, considerente relevante pentru audit / auditori.

Seminarul este gratuit și este disponibil exclusiv in limba engleză.

La eveniment se pot înscrie toți cei interesați, prin confirmare la adresa: https://fs11.formsite.com/cfrr/form65/index.html.

Alte detalii privind seminarul  și date tehnice privind conectarea și urmărirea video conferinței pot fi consultate în documentele urmatoare:

1. Documents Info slides - World Bank.pdf

2. Documents ATT-DA-Presentation-KB-FINAL.pdf

3. DocumentsCFRR - World Bank - IAASB DAWG RFI Overview.pdf

Participantii la seminar se pot conecta prin serviciul WebEx, la urmatorul link: http://worldbankgroup.webex.com.

Parola seminar: vmH96vFm

Numar seminar: 737 247 729

Manual utilizare WebEx Audio

Vă rugăm să vă conectați cu 30 de minute înainte de ora începeri, să testați funcționarea și să vă asigurați ca microfonul dvs. este închis pe toată durata videoconferinței (vezi instrucțiunile de mai jos).